Fiatal tehetségek kiállnak, és dumálnak. Stand-up comedy felvirágoztatása folyik kéremszépen.
  • Borg
    #1776
    Az a részben az elég nagy rész. Kiss Ádám évek óta mást sem csinál, csak kiáll, káromkodik, meg pár viccet úgy mesél el, mintha vele történt volna. Az egy dolog, hogy ezen is nevetnek sokan, miért ne tennék, de attól még a béka segge alatt van a színvonal. És sajnos nem ő az egyetlen. Aki még minőségi produktumra volt képes, azt az utóbbi időben nem láttad már a showder clubban. Se Hadházy, se Bödőcs, se Kőhalmi (ő élőben kurva rossz, de a TV-s műsorokra legalább készül, és összeszedett), de még Janklovicsot se vették elő (bár ő is inkább eleinte volt csak jó, aztán gyorsan kiégett).


    Nyilván Puzsér valamelyest az amerikai hírességekre utal, olyanok mint George Carlin, Jeff Dunham, vagy Russel Peters. Mindegyik úgy humorista, hogy közben saját személyisége van, saját véleménye van, előadásmódja van, stb. Nem összefüggéstelen viccmesélők.


    Puzsért meg nem kell szeretni. Azonban annak hogy kritikát mondjon, a műveltsége a feltétele, és nem az, hogy mit tett le az asztalra. Neked sem kell nike tervezőnek lenni ahhoz, hogy a vietnami strandpapucsról megmondd, hogy szar. Mindössze ismerned kell amiről beszélsz.