• Carbine
    A Lock On és az Il-2 is remekbe szabott szimulátor a maga nemében, elnézést, hogy kifelejtettem, pedig mindkettőt megvettem eredetiben és nem bántam meg.
    Viszont, számomra egy olyan szimulátor jelentené a következő lépést, ahol már az 5. generációs gépek képességeit lehetne kihasználni. (Rafaele, Eurofighter, F-22, F35)
    Az IL-2 2. világháborús, vagyis ott tényleg csak a repülésre kell koncentrálni, míg a Lock ON-ban a 3+ és 4. generációs gépek képviseltették magukat, így megszabadítva a készítőket attól a tehertől, hogy komplexebb elektronikai hadviselés formáival keljen bíbelődniük.
    Igaz egy szimulátort lehet több szempont alapján rangsorolni, de mindegyikre igaznak kell lenni, hogy a bemutatott jármű tulajdonságainak meg kell egyeznie a valóvilágban láthatóval vagy legalábis a lehető legjobban kell azt "szimulálnia".
    Amúgy a videón tényleg inkább csak mosolyogni lehet. 20-30 m-en infrarakéta, ami rááll a nagysebességű célra, infracsapdát nem is szór, ráadásul a Rafaele csökkentett felderíthetőségű gép. Utánna meg eléggé ügyes, hogy alacsony magasságban, a gép vezetése mellett még célt jelöljön ki.
    Ez a HAWX akkor lesz jó, ha úgy áll hozzá az ember, hogy megyek nagy fémmadárral, aztán írtom a gonosz terroristákat... többet szvsz sajnos nem lehet tőle várni, de persze előbb megkell tekinteni a végleges verziót, mielőtt teljes nyugotsággal állíthatóm, hogy ****.