"Céget alapítani nem olcsó dolgo, azt fentartani, működtetni, nemzetközi céget egy személy nem tud elvezetni."
Annyi minden hülyeségre találnak embereke szponzort, befektetőt, erre is tuti lehet találni. Nem egyszerű, ezt senki sem mondta, de hosszú távon tuti, hogy megtérül. Persze nem azt kell várni, hogy ők találjanak meg, mert ez a sült galambra várás tipikus esete lenne.
"De ha végzek 1 gigát le tudok majd szorítani 1 mega alá is."
Ugye ez nem olyan lesz mint ami Win alá volt pár éve? ;-) A lényege az volt, hogy a tömörített állomány tényleg extrém kis méretű lett, csak ugye arról nem szólt a leírása a programnak, hogy a tömöretett állomány többi részét a windows mappájában tárolja, rejtett file-ben :-)
"Jól fizető munkát meg még nem kapok"
Ez lehet, hogy így van, de nem azt kell várni, hogy már az első munkáddal milliomos legyél! Az első munkámat én olcsóbban vállaltam mint amennyit lehetett volna érte kapni, azért, mert én jóval többet nyerek azzal, ha én csinálhatom meg, mivel ez is egy referencia lesz a CV-mben. Egy jó referencia, szerintem jóval többet ér mint az a kis plusz pénz amit nem kértem érte el.
Ha tényleg nem fizetnek meg rendesen a spambot megrendelők, akkor talán el kéne gondolkozni. Engem nagyon bosszantana, hogy mások helyett én végzem el a munka javát és mégis ők keresik gazdagra magukat...