• Frayer
    Jó 5let lenne csinálni egy anti-spam céget, bele is vágnák, ha lenne hozzá pénzem.
    Céget alapítani nem olcsó dolgo, azt fentartani, működtetni, nemzetközi céget egy személy nem tud elvezetni.
    Én nagyon szivesen beleszálnék ilyen projectbe, csak jöjjenek a társak is mert egyedül nem bírom.
    Jól fizető munkát meg még nem kapok mert még elég friss vagyok a szakmában, fiatal, "kezdő".
    Annak ellenére hogy az első programomat 7 évesen írtam basicben.
    10 évesen meg már gépközeli kódokkal szórakoztam, mbr vírusokat írtam (spirit sorozat) assemblyben, vagy fejtettem vissza.
    Mivel nincs a hátam mögött 10-15 év multicéges programozói tapasztalat meg nem nincs tapasztalatom olyan projectek írásában sem amiben kb 100 ember dolgozik szinkronban, ezért értéktelen vagyok a piacon. Majd talán 10 év múlva már jó lesz. Addig csinálom a referenciákat.
    De szerintem lassan elkészül az új tömörítő programom, egyre erősebb bennem a hit, mert látom hogy működik. Jól meg kell csinálnom mert sokat számol és fontos hogy ne egy óra alatt faragjon le egy megát.
    De ha végzek 1 gigát le tudok majd szorítani 1 mega alá is.
    Legalábbis ez a cél.