Ez mind szép és jó.
De mit tudnak kezdeni az olyan levelekkel, amelyek mindig más IP címről jönnek. Folyamatosan más és más a header, állandóan változik a tartalom.
Scriptelt tartalom.
Minden mondatra van 20-30 különböző változat, ami ugyan azt mondja csak más szavakkal és a program az ilyen mondatokból pakolja össze a tartalmat.
Tesztelve.. sokkal jobb mint a kép spam.
Ahoz hogy 100% os legyen már csak az üzenetben lévő linket kellene dinamikussá tenni, mivel sajnos java scriptel nem kódolhatom..ezért mást kelle kitalálnom.
Minden esetre le kell foglaltatni vagy 40 - 50 domaint hozzá több száz sub domaint és azokat pörgetni az üenetekben.
Ez a megoldás igen csak kiütné a szűrőket.
De ott vannak még a spamtrapok.. honeypotok, van rá algoritmusom ami kiszűri ezeket is, megvizsgálja őket.
De sokszor már külalakból is látom hogy mi csapda és mi nem az.
Program egyből kiszurja az ilye mintákat: [email protected] [email protected] [email protected] [email protected] [email protected] [email protected] [email protected] [email protected] [email protected] [email protected] [email protected] [email protected] [email protected] [email protected] [email protected] [email protected]
Jahh. és én nem spammer vagyok, én csak egy ilyennek dolgozok, én is elitélem de kell a pénz nekem is. Meg jó kihívásnak.
Ha a másik oldalon álnék akkor lenne egy két használható ötletem hogyan lehetne megoldani hogy spam nélkül éljünk de sajnos nem kiváncsiak rám.
Pedig tényleg működnének. De úgy látszik nem érdekük a másik oldalnak hogy ne legyenek spamek, biztos félnek mert feleslegesé válnának akkor.