• Kaadi
    "ennyi erővel mi, hozzászóló fórumozók is tarthatnánk a markunkat az sg havi reklámbevételei után"

Ajánlatomat kihívásnak szántam, hogy ne kelljen tartsad a markod más munkájának eredményéért.

"mi is hozzájárulunk e honlap látogatottságának növeléséhez, a tartalmas hozzászólásainkkal, amelyek, nem ritkán sokkal tartalmasabbak, mint maga a cikk"

Ideje lenne bebizonyítani, hogy tudsz eredeti tartalmat kreálni, nem csak kritizálni másokat.

"még ha fizetnél érte akkor sem blogolnék neked kadafi"

Én nem fizetek senkinek blogolásért. Nekem fizetnek mások a tárhelyért, alkalmazásfejlesztésért, tehnikai támogatásért. Neked azért ajánlottam ingyen valamit, mert nem vagyok benne biztos, hogy megengedhetsz magadnak egy (nálam) alap 1GB-os csomagot, továbbá nem hiszem hogy jogosult vagy Visa/Mastercard kártyára, ami a fizetéshez kellene.

Nem tudom, hogy ez a kaftános Kadafi neked mit is jelent (Kádár a nevem), de gyanítom, hogy kisebbségérzetedet leplezed ezúton.

Ajánlatom áll: a domain-t a te nevedre regisztrálom (név, cím, telefonszám és email kell hozzá)és ingyen tehnikai támogatást is kapsz. Hátha majd egyszer Dani, Péter vagy Sándor fog kommentelni/forumozni a te blogodon.