• Breki33
    #661
    Bringás Reggeli - igényfelmérés

    Egy street food üzlet megnyitását tervezzük, amely gyorsan olcsó és egészséges reggelivel szolgálna a budapesti bicikliseknek.

    A Bringás Reggeli saját készítésű, házias, egészséges, előrecsomagolt szendvicseket és helyben főzött kávét árulna a biciklis útvonalak mentén. A vállalkozás honlapján akár a reggeli órákban is lehetne előrendelni és fizetni, mert az a célunk, hogy a bicikliseket minél gyorsabban és gördülékenyebben szolgáljuk ki.

    A Bringás Reggeli a lehető legkevesebb környezetszennyezéssel járna, mivel az árusító standot a városon belül biciklivel mozgatnánk, az évszaknak megfelelő szendvicsalapanyagokat a környékbeli termelőktől szereznénk be, az előállítás és a forgalmazás során pedig a környezettudatosságot tartanánk szem előtt, illetve újrahasznosított termékeket használnánk.

    A Bringás Reggeli elindítása előtt fel kell mérnünk, hogy van-e igény ilyen reggelizőhelyre, ezért kérünk, hogy töltsd ki a kérdőívünket!

    Ha megadod az emailcímed, az első Bringás Reggelidre a vendégünk vagy:)

    A kérdőív névtelen, a személyes adataidat (kor, nem, emailcím) csak a termékek és a szolgáltatásunk tervezéséhez használjuk fel, harmadik félnek nem adjuk át, reklámokat nem küldünk.


    Köszönjük a segítséged!


    Nádasdi Ági és Anita

    https://docs.google.com/forms/d/1rAMktcBXxwMHhFeX5t571Tu_KfmFPclsyepMNbtHnV8/viewform