• Breki33
    #501


    Ismerd meg a technológiát, amely innovatívan, zölden, és ezek mellett még stílusosan is kínál megoldást napjaink egyik komoly problémájára: a városi közlekedésre. Ma Budapesten az autók haladási sebessége gyakran nem éri el a 20 km/h sebességet, ez pedig könnyen túlteljesíthető kerékpárral is. Azonban a kerékpározás nem minden esetben és nem mindenkinek megfelelő: például munkahelyre menet kényelmetlen izzadtan megérkezni, valamint a kerékpár biztonságos lezárása és a nehéz lakatok hordozása sem egyszerű feladat.

    A megoldás olyan innovatív technológiák kifejlesztésében és népszerűsítésében található, amelyek megtalálják a közös hangot a mechanikus és a motorizált közlekedés között. A Margitszigeten időről időre több ilyen újdonságot és megoldást is bemutatunk - a mostani promóció keretében a világ legkönnyebb elektromos kerékpárját lehet kipróbálni:

    A YikeBike:

    Praktikus: a YikeBike 20 másodperc alatt összehajtható, súlya kevesebb, mint 15 kg és egy válltáskában hordozható. Sosem szükséges az utcán hagyni, és könnyedén szállítható bármely közlekedési eszközön is.
    Biztonságos: a YikeBike-ot a biztonságot szem előtt tartva fejlesztették ki: az első elektromos kerékpár, amely blokkolásgátló és regeneratív elektronikus féket alkalmaz – szinte bármilyen felületen könnyedén megállítható, mindeközben az akkumulátort töltve a maximális hatékonyságért. Extrafényes LED világítása sosem hagy magadra éjszaka és nappal sem.
    Gazdaságos: utánaszámoltál már egy autó üzemeltetési költségének a jelenlegi üzemanyagárak mellett? A YikeBike a világ bármely fali csatlakozójáról újratölthető kevesebb, mint 2,5 Ft/km áron mindössze 50 perc alatt, egy átlagos személyautó energiafelhasználásának alig 5%-át érve el.