Grand Theft Auto - San Andreas Stories
  • greg benz
    #25
    Bár eddig sem volt hivatalosan bejelentve, de úgy tűnik, nem is lesz: a GTA: Stories játékokért felelős Rockstar Leeds ugyanis felhagy a PSP-játékok fejlesztésével.


    A csapat Leeds-i kirendeltsége portolta többek között a Midnight Club és a The Warriors játékokat PSP-re, de ők fejlesztették a GTA: Liberty City Stories és a GTA: Vice City Stories kézikonzol-exkluzív címeket is, melyeket később PS2-re is kiadtak (változatlan formában, amit a kritikusok nem igazán értékeltek).

    A San Andreas Stories sosem volt bejelentve hivatalosan, csupán utalásokat hallottunk azzal kapcsolatban, hogy lesz ilyen GTA-rész. A minap a Rockstar Leeds azonban elkotyogta, hogy csapatuk nem fejleszt már többet PSP-re, hanem új címek készítésébe kezdett PS3-ra és X360-ra. Persze ettől függetlenül más csapat megcsinálhatja a San Andreas Stories-t, ennek viszont kicsi az esélye, ha eddig ennyire nem erőltették.


    VÁÁZZSzerintem butaságot csináltak...psp-re vitték volna mint a cukrot!! A LCS és a VCS is jó lett,szerintem fasza lett volna még így búcsúzásképp SAS-t is melléjük kidobni Nah mind1,akkor ez ugrott..