• vili 27
    Érdekesek az idáig leírt vélemények, és hozzászólások.

Nos a témához tudok mélyebben hozzászólni, mert az utóbbi években nem keveset utaztam hátizsákkal stoppolva. 3éve voltam Valenciában egy gyerekkori barátommal, amit soha amíg élek nem felejtek el. A történet ahogy elindult, és ahogy véget ért, felért egy filmsztorival. Amit a filmben a végén Chris a jegyzetei közé ír, hogy a boldogság csak akkor az iagazi, ha megoszthatod valakivel, ez egyértelműen így van. Az egyik fő mondanivalója a filmnnek ez volna szerintem. Ha egy film valakit megérint, nem biztos hogy mindenkit ugyanúgy. Csavarogtam busszal, vonattal, stoppal, gyalogosan Olaszországban, és Spanyolországban, de ami a lényege hogy egyedül semmit nem ért volna az egész. Nem hiszem hogy sokan elmondhatnák azt hogy "NEM" utazási irodákon keresztül járták be : Barcelonát, Valenciát, Sevillát, Gibraltárt, Marokkót, Rómát Szicíliát, hogy csak a legfontosabbakat jegyezzem.

Szóval a filmért igenis mindenképpen tisztelet jár mindenkinek aki dolgozott vele, és bizony külön dicséret Eddie Veddernek a zenékért.