• roliika
    #9
    Nah ha már van ilyen vodás netes cikk kicsit hozzászólok.

    Elvan bénázva az egész mobilos net ahogy van.

    Forgalom függő és iszonyat instabil. Olyan sávszél ingadozások vanak, hogy öröm nézni. De ez csak 1 dolog ettől még lehetne használni, ámde.

    Felhívtam őket, hogy hű de fasza a mobilos net, kell nekem, de csak akkor ha routerrel le tudom osztani. Erre az volt a válasz, hogy a voda ezt nem támogatja és nem gatantálja hogy fog is működni a móka. Gondoltam magamba jólvan, de azért megoldható ha egy olyan wlanos routert veszek, ami klónozza a MAC címet akkor ők csak 1 készüléknek fogják látni a 4-5 gépet ami vodás netről megy....de ez nem ilyen eccccerű ááám.

    Van nálunk egy mobil office router amit ők árulnak, nagynehezen rá is lehet találni, valami 20 000Ft. Jaj mondom dejó, hisz ezkell nekem, rákérdeztem, de rögtön le is lomboztak, hogy ne olyan hevesen, mert ez úgy mobilos hogy sehogyse. Tecciktudni ha van vezetékes teló a házban, arra kell kötni ezt a vackot, és akkor tudnak rajta így vodás netet adni....csak akkor több kérdés is felmerül...miért pont az ő 20 000Ft-os vackukat vegyem meg és miért vodás netet ha teló kábelről megy? T. Vodafone, ezen azért van még mit fejleszteni.