• Lost Lont
    #35
    Úgy értettem ahogy L3zl13 írta. Én meg szoktam kérdezni, hogy jó-e odt-ben másnak, és ha nem jó akkor küldöm másban, de ezt sok msoffice használó (legalábbis azok akiket én ismerek) nem teszi meg. Gondolom fel sem merül bennük, hogy amennyire nem tudják ők az odt-t megnynitni annyira nem tudom én sem az office2012 docját esetleg :) Csak hát én mint oo-felhasználó előnyben vagyok abból a szempontból, hogy mégis csak több fájltípust tudok megnyitni.

    OO nekem még nem fagyott le, nem csinált mást mint amit mondtam neki, pedig már pár éve rendszeresen használom. MS office-szal viszont elég sűrűn találkozom úgy, hogy lefagyott, rosszat írt be, rosszul mentette el, netalán eltűnt valami belőle.

    Amúgy azért mondtam .ooxml-t mert azt hittem ez a kiterjesztése, nem tudom, nem használtam még, de ha majd hozzájutok egyszer mindenképpen kipróbálom (nem szeretek úgy véleményt alkotni valamiről, hogy igazából nem is ismerem.)

    "Az ingyenes progikért sem kell fiztetni ám." úgy értettem, hogy mivel a nem jogtiszta verziót használók nem azt kapják amit a cég kiadott, ezért nincs joguk reklamálni.