dzsaniii#9869
Jó, de Te mindegyikbe belekötsz. Tetkósnál is mondod, hogy nem tudod eldönteni, miért nincs ilyen lehetőség. Hadd ne kelljen már nekünk ilyenekre gondolni. El tudod te ott dönteni, nem kell ennek nagy jelentőséget tulajdonítani, nem kell végiggondolni, hogy valaha meggondolod-e magad. Abban a pillanatban rá tudnád-e venni magad, és kész. Úgyis húzol valamelyik oldalhoz, még ha nem is vagy határozott.
De egyébként a tetkós kérdésnél azt is meg kell jegyezni, hogy többet ki lehetett volna hozni belőle. Megtudhattuk volna például, hogy mennyi embernek van már jelenleg is tetkója. Több lehetőséggel jobban le tudtuk volna fedni a csoportokat, és megtudni az emberek szokásait, ki az, aki már túlvan rajta, stb... Mostanság nem nagyon figyeltem a topikra, de most újra itt vagyok. (VRSDM: neked is szól, hogy néha látom változatlan formában bekerülnek a kérdések. Sokszor igénytelenül, helyesírási hibákkal. Én azért amit észreveszek azt javítom, meg kicsit átgondolom a lehetőségeket. Sok kérdést teljesen 0-ról újraírtam, vagy megkeresem a gazdáját, és együtt átgondoljuk.)