• KaBuTo666
    Sajnos manapság a levegő se egészséges már, de ez persze függ hogy hol szívod be...olyan alapvető élelmiszerek is okozhat nagy problémát mint a cukor...pedig napi szinten visszük be, a gyerekek meg tonna számra is zabálják ami krva nagy probléma, és ezek nem hónapok alatt fogják kimutatni a káros hatásaikat hanem majd évek múlva, akár 10-20 év múlva!...főleg hogy tök feleslegesen van rengeteg élelmiszer agyoncukrozva...cukor miatt a Candida albicans elszaporodott bennem és kártékony hatásokkal, tünetekkel támadt...fél év kezelés és diéta, aztán újra elszaporodott mert azt hittem utána már ehetek cukrot... megint fél év kezelés, diéta és azóta ahogy tudom mellőzöm az édességet - de legfőképp a cukrot. Nyírfacukrot használunk, nincs semmi probléma vele és ha süteményt sütnénk meg nem mondanád hogy abban nyírfacukor vagy sima cukor van. Amúgy meg kókuszzsír +1 nálam is...de ezekről megint regényeket tudnák én meg a többi gyerek itt írni akik foglalkoznak az egészségükkel...akarat kérdése, de lehet hogy majd ha előjön valami miatt egy szép kis betegség és az illető any*zik a kórházban akkor az is elég lesz neki hogy váltson az életmódján. Én elszeretném kerülni a kórházakat és az orvoshoz való folyamatos járkálást. De mondom, egyik rokonomnak infarktusa volt...dohányzott, alkoholt fogyasztott mellé nagyobb mennyiségben pedig cukorbeteg és vérnyomásával is problémák voltak (gondolom nem kell megmagyaráznom miért jöttek elő a problémák mikor egészségesen született), az az infarktus elég löket volt neki hogy ezt mind letegye, azóta rendesen táplálkozik és sportol. Persze nyilván ha nincs kiért miért élni akkor leszari magát az ember vagy azért mert ő meg akar halni nem akar élni...Rossz hozzáállás.

#97882: Szerintem eltúlzod ezt a kávé, tea dolgot...ha mértékkel iszod nem lesz probléma. Bár kávét én is mellőzném, de a teával miért is lenne probléma? Gondolom nem általánosságba értetted, mert nyilván a fekete teában van koffein ami miatt nem mindenkinek kellen innia vagy a gyümölcsteák amik mégse 100%ban gyümölcsökből van, de egy zöld teával is problémád akad ha mértékkel fogyasztanád?