• jazzy
    Na most a törvény nem csak akkor vonatkozik az emberre, amikor látják. Jegyet sem akkor veszek a buszra, amikor jön az ellenőr és ha nincs az úton senki akkor sem megyek városban 110-el.

Motyog? Én nem csak motyogni szoktam, hanem jó hangosan érthetően neki mondom. Ami TILOS, AZ TILOS.

Ez az egyik. A másik az, hogy én megértem ezt, hogy te empatikus voltál, amikor jöttek régen is biztos eloltottad, nem fújtad más arcába a füstöt. De sajnos nagyon sokan igen. Esett az eső, beálltunk a buszmegállóba mind a fedett részre és parasztkám rágyújtott. Mert ő nem bírja ki cigaretta nélkül. Mi pedig kiküldtük az esőbe ÉS MÉG NEKI ÁLLT FELJEBB. Hát tudod elmegy az ilyen a jó k.a.-ba.

Harmadrészt pedig örülök, a kocsmában nem kell vágni a füstöt és 2 méternél tovább látok előre (már amikor én járok kocsmában..), vagy étteremben, viszont sajnos vendéglátós szempontból ez nagyon rossz, mert kevesebb a vendég. Így is eléggé megszivatta a vendéglátósokat a válság, most még ez is pluszban.

Ez van, ezt kell szeretni. Le kell szokni. Vaxi is leszokott, pedig sok ideig dohányzott és bizony nem ő az egyetlen ember. Követni kell a példáját, vagy el kell viselni.