• DIESEL DOG #96211
    Már-már az iwiw-re kezd hasonlítani a Facebook. Még anno az iwiw-ről is azért töröltem magam, mert meguntam azt a milliónyi ökörséget, amitől borsódzik a hátam. És szinte éreztem hogy a fb is erre a sorsra jut... hezitálok azon hogy töröljem-e magam innen is.
    Bár amennyit az utóbbi időben foglalkozom a fb-al az meglehetősen elenyésző, van hogy napokig meg sem nézem, ha meg körül is nézek a fb-on akkor is kb. 5 perc az egész...

Az meg már mellékes hogy a fb is pont ugyanúgy tele van retardáltabbnál retardáltabb egyénekkel mint az iwiw régebben, és jelölgetnek össze-vissza, irkálnak olyan üzeneteket hogy a hajam tépem ki szálanként, egyre több a haszontalan idióta klub amelyeknek egyáltalán nincs semmi értelme (de akkor minek van?), és az ilyen színvonaltalan klubokat pont ugyanilyen színvonaltalan, alul művelt aberrált egyének töltik meg. A másik ez a vagonnyi adathalász alkalmazás (lásd pl. "mi az indián neved"), és persze hogy annak a tengernyi retardáltnak ez nagyon tetszik, csak szerintem egyáltalán nem vicces, az meg pláne nem hogy egyesektől állandó jelleggel kapom az invitálásokat az ilyen és hasonló alkalmazásokba.

Nem értem hogy egyesek hogyan s miként képesek naphosszat ücsörögni a fb előtt, de hogy az ilyen személynek nincs ki a négy kereke az biztos. (Get a life... erre csak ennyit tudok mondani) Más... visszataszítóak ezek a reklámok, szinte az arcomba nyomják, hiába nem érdekel.

Az olyan emberektől meg már a hideg ráz akik állandó jelleggel azzal kérkednek hogy hát nekik hány meg hány ismerősük van... őszintén szólva... kit érdekel? Hogy ennyire ne legyen valakinek egészséges élete és mentálhigiénéje... bosszantó. Mellesleg a hócipőm tele van már ezzel a lájkold ezt lájkold azt felhajtással, meg akik írnak valamit az üzenőfalra és ha lesz ennyi meg ennyi lájk akkor ez meg az lesz... az ilyen személyeket már azonnal blokkolom, meg az összes idióta alkalmazás meghívást ignorálom, hozzátenném nem véletlenül.

Kicsit hosszúra sikeredett... lehet hogy egyeseknél tl;dr lesz... :D