• Molnibalage
    Nincs mit szépíteni, a mai generáció egy részét én az életre alkalmatlannak tartom.

Múltkor egy szakorvosi rendelőben eltöltöttem ~25 percec. Három picsa - elnézést, de erre jobb szó nincs - hangosan ecsetelete, hogy csak ahhoz megy férjhez, aki fizeti a vegasi lánybúcsút és mekkora buli lesz, ha valami hülyeségért a yard beviszi őket A hab a tortán az volt, mikor megjegyezte, hogy ezen a héten többet volt orvosnál, mint egyetemi előadáson.

Ekkora már a vörösödő és magamban göröcsen röhögést alig tudtam tartani és nem felkiáltva felállni, hogy baszod, milyen egyetemen...? Hol ilyen alacsony a kerítés, hogy ennyi birka / marha is befér...?

És ez még csak a IQ... Az, hogy a nevelés és fegyelem teljes hiánya mennyire hiányzik egyeseknél az már csak hab a tortán. Fegyelmező eszköz semmi. Nem vicc, ha egy fakszalap beállít egy hifi rendszerrel és az órán bömböltetni jogilag SEMMIT sem lehet tenni ellene. Elvenni nem vehet tőle, mert magántulajdon. Ha zavarja az órát, nem baszhatsz ki senkit, mert a büdös kölök felügyelete rád van bízva.

Ha egy kis taknyos rohangál a lefagyott lépcsőn, mert mekkora buli és megsérül a tanár a felelős. Visszartani nem lehet fizikai kényszerítő eszközzel, mert nem szabad. A kis purdé meg a saját anyjának sem fogad szót. Akkor ilyen körülmények között az, hogy ki alkalmas és ki nem értelmét veszti. Nem értelmezhető...