- bútor összeszerelése: Ha összeszerelési utasítások vannak, akkor alapvető hogy össze kell tudni szerelni, ha nincsenek akkor józan paraszti ész...
- csaptelep csere: Magam nem csináltam sohasem, de ahogy fatertól láttam nem nagy kunszt...
- konvektor/gázszerelés: Ez az ami már inkább szakembert igényel, nem venném "barkácsmunkának".
- ajtó csere: Ez sem nagy dolog, ha csak annyiból áll hogy egyiket lekapod, a másikat felteszed...de ha másik zár beszerelésével is kell babrálni, onnantól lehet trükkös...
- számítógép buherálás: Elég tág témakör. Meglévő, kompatibilis hardverekből összeszerelni/szétszerelni egy pc-t csupán józan paraszti észt igénylő feladat szerintem, nem sokkal bonyolultabb mint a gyermekkori legózás...egy alaplapi gombelemet kicserélni például alapvető, esetleg leszerelni a hűtőket és újrapasztázni a CPU-t/GPU-t (ha nem vagy biztos valamiben akkor olvasni olvasni olvasni, gondolkodni, ha utána sem, akkor fórumon kérdezni (egyértelműen baromságokat kiszűrve, jobb helyeken hamar kiderül ha valaki nagy h.lyeséget szólt). Amibe viszont nem nyúlnék bele, nem szerelném szét (főleg hogy akkor esélyesen szia gari), az a tápegység, azt meghagyom az elektrós témában jártasak számára...