• Kata
    Az "elvárás" szón hőköltem meg kicsit. Mindig elfelejtik, hogy senki nem szolga, ha már elvársz valamit, azt viszonozni illik legalább annyival, ha nem többel.
    Manapság sajnos igen elterjedt családmodell, hogy a férfi dolgozik napi 8 órában, a nő is, aztán a nő otthon még megcsinálja a házimunkát, rendezi a gyereke(ke)t, és még elégítse ki a drága kis férjét is ha az úgy kívánja. Így eléggé egyenlőtlen a mérleg, ezért én az "elvárásokkal" óvatosabban dobálóznék.

[imho]Amondó vagyok, hogy mindkét fél értsen a házimunkákhoz és fele-fele arányban csinálják, akárcsak a gyerek nevelését. Egyrészt így fair, másrészről a nőnek is több ideje marad a férjére, meg saját magára is odafigyelni. Nem szeretem az olyan hozzáállású férfiakat, akik "elvárják" hogy a nő ellássa a háztartást, gyereket, de még keressen is pénzt (mert ő egyedül képtelen eltartani egy családot), és akkor még füttyre legyen energiája és kedve szexre és törődésre is, különben menten besértődik, hogy ez a nő semmire se való és elmegy félrekefélni. Azért ez sem járja, nemde? És mégis hány helyen láttam már ilyet... [/imho]