extramagascsaj#93383
Fura dolog ez. Alapvetően ugyanígy gondolom,mint te...de mikor ilyen szituációban voltam...én ezt nem éreztem ilyennek,h "addig míg nincs más". Jól éreztük magunkat...ennyi. Telt az idő. Nem kerestem mást. Ő se. Ha jött vki vmelyikünknél,aki bepróbálkozott...akkor mérlegeltük,h na most ezért megérné-e feladni,ami köztünk van és külön menni vagy nem. Ahogy szerintem ez egy normál kapcsolatban is van,ha vki megkörnyékezi az embert.
Sok elbaszott kapcsolatról hallottam már barátok által...megcsalás,elhidegülés,stb. és közben minden halál komolynak volt kikiáltva: eljegyzés, együttélés,amit akarsz. Közben meg nem szexeltek,vagy épp mással (is), kamuztak az érzéseikről. Mi anno nyitott lapokkal játszottunk. Nem kábítottuk egymást. Csak jól éreztük magunkat. Ez miért lenne rosszabb, vagy akár megalázó? Egy házasságban sem garantált,hogy örök élet és 6 nap lesz. Akkor egy laza kapcsolatnál miért kellene ilyen szigorúan venni mindent? Miért kellene beletaszigálnunk magunkat "szamár" szerepbe? Miért nem 2 egyenrangú félről van itt szó,akik korrektek egymással?