(Egyébként meg ilyen kérdés megengedett SG-n?)
Nem én engedtem be. :)
Egyébként lyukasbogrács szerint lehet, csak ne legyen túlságosan szélsőséges.
Már több olyan cikket láttam, amiben orbánt kérdezték az ország helyzetéről, és a görögökkel védekezik.
Nem tudom milyen Görögországban a helyzet, de azt is halottam, hogy mostanában többen mentek el nyaralni, mint bármikor máskor.
És ha azt nézzük munkatársam akart elszomorítani, hogy nincs egy magyar tulajdonú nagycég sem..
Ebben igaza van, kevés van, de azért van.
Nem akarok hülyeséget mondani, mert nem vagyok benne biztos, de egy pár eszembe jutott..
Pl. a győri édes, ami a negrókat Győrön gyártja, igaz a jó reggeltet Csehországban, és Székesfehérváron.
Ott az atomerőművünk is, a MÁV is, a MALÉV is, bár az utóbbi 2 már lehet, hogy nem magyar, ott a MAL Zrt is, amiről sajnos halottunk is :( , a pápai hús, friesland kft is, vagy milyen besorolású, ami a pöttyös rudi gyára mátészalkán, és akkor a sörökröl még nem is beszéltem. A soproni, borsodi, a Mogyi kft is, szóval annyira azért nem kell kétségbe esnünk.
Jah és az esztergomi Suzuki gyár is.. :)
Igen, magasak az árak, a hitelekkel is megszívatnak minket, de én csak reménykedek, hogy ezeket az összegeket a magyar állam megmentésére fordítják.
(régebben csodálkoztam, hogy a Balatonon 345 Ft volt literje a benzinnek, vidéken pedig 330 körül, most meg.. Szóval azt a 60-70 forintot remélem nem megint gyurcsányék, orbánék rakják zsebre.
Remélem értitek.
Szóval a szavazatom talán a "csak néhány fontosabb ügyben."