• Fbn Lx
    a néhánnyal ezelőtti hsz-eddel tanúbizonyságot adtál róla, hogy igenis primitív vagy.
    nagyon trendy lett mostanában ez a tükörbenézős fikázás - csak az a baj, hogy gyakran pont azok mondják, akik nem jó önjellemzők.
    Én tisztában vagyok minden tulajdonságommal, hidd el, sokszor néztem már tükörbe. tudom, hogy egyáltalán nem vagyok jó ember.
    De ha már valaki primitív, az nem a kérdés, és nem a kitalálója, hanem a vak basztatós minősítéseddel sokkal inkább te vagy.
    ma már elég basztatást kaptam, szal ha még hozzá akarsz fűzni valami azt majd holnap, de leginkább soha. mert ez nekem már sok egy napra, nagyot csalódtam számos emberkében és a mentalitásukban.
    és kérlek vedd észre ki a primitív. Az, aki azért nyög be, hogy becsméreljen és kioktasson, holott saját maga nem tud többet, jobbat letenni az asztalra, vagy az, aki megvédi magát, amikor csak geciskedve tudnak egyes emberek feléfordulni.

tudom, hogy fasz vagyok, a kérdéseim pedig rohadt szarok, mondjuk már elég sokat írtam - talán még olyan is volt, ami neked is tetszett -, de nem veszem zokon ha inkább engem lövetnél fejbe, te is csak ember vagy, és jogosan mented a tyúkszaros életedet. szóval hiába vagyok én agyilag nulla akinek ilyen kérdésekre futja, a primitív az bizony TE vagy.
    De megígérem neked, hogy nem írok több kérdést. Tökre felesleges egy közösségért tenni valamit, ha mindenki olyan primitív módon fikázza le, mint ahogyan te tetted, főleg, ha még dobálóznak is vele utána, hogy a primitív igenis én vagyok. De lehet, hogy még mindig nem vagy tisztában a primitívség fogalmával.
    Tudod, hogy mi az? segítek. Primitív dolog, ha valakinek a közösséghez hozzátett konstruktivitása kimerül a "Kiváltanám az életemet annak a személynek az életével aki ezt a kérdést kitalálta!!!" hozzányögésekkel. Sőt, a primitívség szűklátókörüséggel és önismereti hiányosságokkal is párosul, ha az illető nem képes felfogni, hogy ezzel valami nincsen rendben.
    ennyit akartam -.-