Fbn Lx#87970
továbbra sem cáfoltál meg semmit, az egész vita arról szól, hogy melyikünk szerint kinek okos dolog hinni, és kinek nem, és felállítunk képzeletbeli ilyen meg olyan személyeket akik ennyire, és annyira érthetnek hozzá, szerintünk.
én soha nem láttam még dietetikust aki már ránézésre is követendő példát támasztott volna számomra és nem elégszem meg annyival, hogy "mindenből egy kicsit mert az király", és ennyi. egyébként meg én is tartom, hogy mindenki a saját pusztulásának a zászlósa. én magamnak hiszek és a tapasztalataimnak, a többi ember meg birkázhat ez meg az után, amerre jólesik. a vegetarianizmust is kipróbáltam, nem jött be, levontam a következtetéseim, ahogy mindenből. nem szándékozom xy dietetikus szakember kezébe helyezni az életem aki majd megmondja nekem, hogy igyak sok tejet hogy erősek legyenek a csontjaim és táplálkozzak vegyesen, aztán csak támaszkodva bír felállni a székből.
számomra az, hogy valakinek dietetikus diplomája van nem teszi nyomósabbá ugyanazokat az elcsépelt és divatos érveket. főleg tekintve, hogy a többségük ugyanúgy kettessel végez, mint bárki más
ha igazi szakemberre találok, akkor mérlegre teszem a véleményét, de tekintve hogy a tudomány fejlődőképes, nem veszem készpénznek.