Amúgy én automatikusan tiltólistára teszem azt, akit pl. azért banoltam, mert abszolúte megérdemli (z-edik alreg, csak reklámra és spamra stb.) és nem vagyok kíváncsi a sirámaira. Hosszú évek tapasztalata vezetett ide sajnos. Így ha valaki kurvaanyázik, vagy kiteszem közösbe, ha olyan kedvem van, vagy csak törlöm olvasatlanul a leveleit és még le is tiltom. Esetleg ezek így együtt. Akinek nem tetszik, az NE írogasson nekem, szoktam előre szólni. :D
Persze egyből megy a feljelentő/mocskolódó levél a szerkesztőnek, adminoknak, rendőrségnek, minisztériumnak, jóistennek, hogy hát nekem ehhez nincs jogom és hogyan engedetik meg, hogy ilyen alakok itt "dolgozzanak" (na ezt honnan veszik?) stb.-stb. nomeg a ruppótlan mocskolódás és személyeskedés oldalakon keresztül és hogy alapvetően ENGEM kéne innen azonnal végleg kitiltani és börtönbe zárni. Értem én, csak leszarom... Ha 1000 ilyenen estél át, tök immunis leszel ezekre. Kb. mint a veterán boncorvos, aki a szendóját a nyitott mellkasú vízihulla mellett fogasztja... :DDD