• extramagascsaj
    Erről beszélek. Fingkalapálás amit csinálsz, mert valós problémákra nem tudsz megoldást adni.
    Van mit eladnom, megvan a szaktudásom, a szellemi termékem, ha úgy tetszik, és ha iroda,net,teló kiadásom megoldott is...a havi 40 ezret nincs miből kinyögni, mert nincs keresetem. Miért nincs keresetem? Friss diplomás vagyok némi szakmai tapasztalattal és referenciával, ami elvileg előny kellene,hogy legyen..., de valójában a fenekem kitörölhetem vele...,mert a meghirdetett állásokra több száz, ezer pályázat érkezik manapság...és ugye vannak idősebb, tapasztaltabb jelöltek is, meg töménytelen protekciós rohadék. Ennyire "egyszerű" ma munkát vállalni, nem amennyire képzeled. Amennyiben tudsz megoldást a problémámra, hogy miképp fizessem ki a járulékot főállás nélkül (folyamatosan küldöm a jelentkezésem mindenféle melóra, és minden interjúra megyek ahová csak behívnak), várom a javaslataidat.
    Ha gondolod megnézheted az önéletrajzom, a honlapom...és válaszolok minden kérdésedre...csak bizonyítsd be nekem, hogy könnyű ma karriert csinálni, vagy legalább munkát kapni/vállalkozni. Vagy legalább mutass rá a hibámra...ha találsz.