• kifli
    Arra értettem, hogy valószínűleg nem azért nem a teljes árút vetted meg újonnan mert használtan jobb érzés megvenni, hanem valami más oka volt neki (Pl lehet nem épp az a legfontosabb kiadás, hogy 7-10e-et egy játékra költs...)

Amúgy az is más, hogy a 7700ft sok-e érte. Én most ott tartok cs-vel, hogy kevesebb mint 7 forintomba került minden egyes óra játék, ezt pedig el lehet dönteni, hogy sok-e :)
    Sőt valószínűleg 5ft-nál is kevesebb, mert annó el lett cserélve 1x az accom egy barátommal, és abban is volt jópár óra...

Ismerek olyat aki ennél sokkal többet játszott vele, mégsem vette még meg, pedig steames akcióban, volt 3,5€-ért is ha jólemlékszem (erről jut eszembe, hogy hl2 ep2 steamen most 1,5€, ha érdekel valakit :)), és nem azért nem vette meg, mert nem tudta volna elintézni a fizetést steamen...

Inkább szenved a törtel...

Egy olyan játék viszont, amiben nincs értelmes multiplayer, vagy nem olyan, hogy az ember 20x újrajátssza, az valóban nem éri meg nekem sem a 10e-et újonnan.

A kiadónak abból, hogy te átvetted a játékot 1 forintja nem származik, hisz egyszer valaki már kifizette, onnantól, hogy használja-e az aki megvette, vagy nem, az neki már mindegy (sőt mivel aki eladta már nem használná, így pl frissítésnél sávszélességet foglalsz, ha nagyon szörszálhasogató akarok lenni :D)

De az hogy most te is használod, azzal elesett attól az ártól, amennyiért meg kéne venned.

Ennek ellenére, még mindig jobb megoldás, mint a letöltés.