• predator1982
    te saját magadnak mondasz ellent. előbbi hsz-idben azt is irtad, hogy te kérsz, ha nem adnak, vagy akadékoskodnak akkor retorzió...nem gondoltad te át ezt.

amúgy csak egy példa a görény eladókról, meg arról hogy mi van meg mi nincs a raktárban, és te tudod hogy van.
    egy nő valamelyik nap bejött hozzánk, meg is kérdeztük udvariasan miben segithetünk. olyan kedvezményt emlitett ami nincs is. később kiderült, rosszul tudta, na ez még hagyján. márkás cuccot keresett, egy bizonyos márkát, kb. fél óra volt mire rájöttem mit is akar pontossan, mire közöltem hogy sajnos az nincs. de hogy neki vegyem elő a fiókból.(hozzáteszem már hónapok óta nincs amit keresett, de ő tudta) a végén közölte hogy én nem akarom őt kiszolgálni, és hogy még életében nem találkozott ilyen flegma eladóval, és legalább tiz percig orditott, hát nem tudom mondjuk te hogyan érezted volna a helyemben magad, de nekem rosszul esett, hát ennyit a retorziókról. és ez csak egy a sok közül, na az ilyen elmehet a sunyi picsába, vevő ide vagy oda. amikor már láttam nem lehet vele mit kezdeni, köszöntem hogy viszontlátásra, és hátra harc és otthagytam had orditson.