• BaliBoy
    LOOL. Soha nem értettem az iylen végletekben gondolkodókat. Mit zavar az téged, hogy kinek miylen a vonzódása amíg enm vagy érintett közvetleneül?

"ha mindenki bu*i lenne kihalna az emberi faj!"

Te jó Isten. :DDDDDD Erre nem is tudok mit válaszolni. Ilyet kitalálni. :DDD Maradjunk annyiban, hogy amíg az emberiség baromi kis százalékát teszik ki a melegek addig nincs mitől tartani. :DD

"Ők terjesztik a legnagyobb számban a nemi betegségeket!"

Hatalmas tájékozatlanságra vall ez a mondatod. Semmi kétség biztos nagyobb számban fordul elő közöttük mindenféle nemi betegség, de az biztos, hogy nem ők a fő terjesztők. A drogosok, prostik pl sokkal jobban terjesztik. A drogosoknak még csak d*gni sem kell a betegségek terjesztéséhez. Vagy nézd meg a nemi betegségek meleg ágyát, fekete Afrikát. Nem ismerek adatokat, de a nyakamat merem rá tenni, hogy nem túl nagy számban fordulnak elő ott a melegek mégis az egész világon ott terjednek ezek a betegségek a legjobban.

"Egyébként tudtad hogy az adózók pénzéből finanszírozták a biztonságukat? Kb. fejenként 800000 forintba került!"

Igazad van. Szerintem tiltsuk be a futbalt is Magyarországon mert minden egyes rohadt meccset rendőröknek kell biztosítani. Ami nemcsak a játékidőre vonatkozik, hanem előtte is meg utána is szükség van rendőri jelenlétre. Szerinted azokat kifizeti és mennyibe kerül? Ráadásul ha nem érnék őket atrocitások meg már egy másfél hónappal nem kezdődött volna el a fenygetőzés akkor nem kerülne ennyibe. Csak és kizárólag a tüntetők miatt kerül ennyibe a biztosítás. Ha nem lenne semmi atrocitás akkor az a néhány motoros rendőr kivezénylése akik lezárják az útvonalat a forgalom elől, negyed ennyibe sem kerülne az egész!

Annyiban igazat adok az ellenzőknek, hogy én sem értem, hogy minek kell felvonulniuk, főleg így, hogy láthatóan csak az ellenszenv nő velük szemben a felvonulás által. De ha vonulni akarnak akkor csinálják. Komolyan nem értem mit kell ezen annyira felütközni. Én speciel sz@rok az egészre!