• autoszimulator
    totálisan nem értek egyet.
    amint lent írtad, kérsz napot, meg bészhántört, ha rossz a kedved. tehát a rossz kedvedet eme két lételem hiánya okozza? ha csak emiatt van rossz kedved, teljes respect.

nézzük miért lehet rossz kedvem? nem voltam a barátnőmmel egy ideje -> ekkor valóban LEHET a rossz kedvet TÖBBEK KÖZÖTT a szex hiánya okozta - bár ezt nem így fogalmaznám meg, inkább a másik fél hiánya. de ez például nem bűn, bárhogy is nézed.
    ha a munkahelyen/iskolában van gond, akkor ezen eszmefuttatás szerint ott kellene valami megoldást találnom, ami felvidít. ELLENBEN hazamegyek, ott vár egy szép lány, aki szeret, megbecsül, én is őt, lehet vele beszélgetni, jó vele lenni és például szeretkezni. Nem azért szeretkezek vele, mert szar a kedvem, és ez tűnjön el. De ettől még ez is egy következménye. Bele lehet magyarázni bármit ezen felül. Gondolom voltál úgy nővel, hogy nem dugtad, hanem szeretkezés volt, és akkor tudod utána milyen érzések vannak az emberben. Nem olyan egyszerű dolog ez, mint az éhes vagyok - eszek párhuzam... És még sok egyébtől lehet rossz kedve az embernek, mégis mindenkinek van valami, amivel kicsit jobbá teheti.