• predator1982
    ezzel teljesen egyet tudok érteni. amúgy olvastam lejjebb valakinek a hozzászólását a magánfogorvosnál. valóban aki ma meg tudja fizetni, annak nem jelent gondot a normális ellátás. a magánkórházakban (egyik ismerőstől hallottam) valóban törődnek az emberrel, az eredményekre nem kell napokat várni.

én még nem voltam fekvő beteg kórházban de nem is szeretnék. inkább ismerőseim által tudom hogy mi folyik ott, kirivó esetet még mondjuk nem láttam. hacsak az nem az volt amikor párommal bementünk a jánosba a balesetire, hat órát vártunk. az hagyján, de közben jött egy srác a haverjával, akinek kiugrott a válla, majdnem összehányta a srác magát annyira fájt neki. a haverja bement hogy lássák már el, mert nemsokára elájul. az orvos közölte hogy nem kell hangoskodni, és különben is neki lejárt a műszak, úgyhogy nem foglalkozik a dologgal. hát lehet én vagyok naiv, de tátva maradt a szám, hogy ilyen létezik, pedig már láttam egysmást. végül nagy veszekedés árán helyrerántották a gyerek vállát. kb, ötperces volt a dolog. gondoltam megosztom ezt veletek.