• Molnibalage
    Halkan teszem fel a kérdést, hogy dolgoztál te már hipermaketben? Nem kötelező hipermarketben dolgozni. Ha nem tetszik, keress mást. Én is dolgoztam ott suli alatt, mert kellett a pénz. Viszont azért tannultam, hogy ne ilyen helyen dolgozzak szar bérért.

Az meg, hogy nincs busz? Még itt Bp. mellett is átlagban fél óránként azért megy valami fel a fővárosba, de nem is oda jár az ember bevásárolni...

Vam már "itt" is - ez röhejes kifejezés, mert a miklósi Auchan a sűrűn lakott résztől kb 6-7 kilóméttere van, szinte Csepelen. Oda autó nélkül tényleg nem mész, viszont nem is 0/24-ben vagy nyitva.

Pár éve a Penny market úgy döntött, hogy szombat délután és vasárnap is nyitva tart. Tudod, hogy mi lett az eredménye?

Nincs tömegnyomor, mert nem reggel 7-13 között kell elintézned mident, hanem ráérsz eseig is. Tudod milyen zsír mikor pénteki suli és esti műszak 27 óra ébrenlét után még ell KELL menni boltba, mert nincs semmi utána nyitva, azért mert te hülyeségért vered az asztalt? Tudod vannak akik hétvégén is dolgoznak, mert egyes üzemek 0/24 heti 7 nap termelnek. A nagy üzemek jellemzően ilyenek, mert nincs leállás. De ilyen az áram, közmű, stb. szolgáltatás. Használd már az eszed te lángész. Vasárnap nincs nagy forgalom, cirka 3-4 ember viszi a boltot. Magyarán logiszita szemontjából is jobb, mert egyenletesebb a terhelés.

Kibaszottul osztod ám itt az ész fiatal létedre... Én bizony dolgoztam 16 évesen feketén úgy, hogy reggel 3.15-kor keltem. Esetleg te is? Vagy mire vered ilyen nagyon?