A munkatársam egésznap slágert hallgat. Már a pokolba kívántuk. 2003-ban hagytam abba a rádióhallgatást, mert egyik szarabb volt, mint a másik. Mikor a munkatárs nincs bent, akkor vagy az én számítógépemről ment a zene, vagy áthúztunk a dunabajuszra. Nagyon kellemesen csalódtunk benne.
1. Leszoktak az undorító feka zenéről és tényleg változatos zenét adtak. 1,5 hét alatt jóformán még együttes sem ismételtek és volt zene 60-as évektől kezdve napjainkig. Legtöbbször még az előadók nevét sem tudtam belőlni.
2. A slágeren a napi 2 db Abba, Republic, Charlies, stb. kibaszottul unalmas. 5 napig képtelenek változatos zenét adni. Egy 20 GB-os mp3 "gyűjtemény" (ez még viccnek is rossz kifejetzés) is változatosabb náluk.
Az egyikért kicsit kár a másikért egyáltalán nem. Most meg a sláger összevissza nyivákol, mikor anno elég szép hátszéllel kapták meg amit kaptak. Nevetséges. A rádiózás szégyencsatronája megszűnik. Végre. A két főbohóc sajnos folytatja majd másol valszeg ahelyett, hogy inkább utcát söpörni menne. (A becsületes és tisztességes utcaseprőktől meg elnézést kérek.)