• Falcon87
    Ad1: A kóbor állatokat le KELL lőni, mert kiszorítják az őshonos állatokat az életterükről. Mivel kedves királyaink kedvelt szórakozásai közé tartozott, hogy leöldösték a medvéket, amelyek a ragadozó szerepét töltötték be, ezért mesterségesen kell fenntartani az egyensúlyt. Hogy ne szaporodjanak el pl. a vaddisznók, mert képesek tönkre vágni a mezőgazdaságot, vagy a rókák, mert képesek lennének kiirtani az összes mezei állatot, ha sokan vannak. A macskák lelövéséről nem én tehetek. Apróvadhajtás volt, jött, célratart, durr. Sajnálom, de ez a szakmám. Fenn kell tartani az egyensúlyt. Ha a gazdája nem hagyta volta, hogy az állatkája ilyen messzire elkerüljön a háztól, akkor kedvence még most is élne. A macskák elveszik a vadállatok életterét, kifosztják fészkeiket, és természetes ellenség hiányában (max. kóbor kutyák, amik szintén lelövendő állatok) korlátlanul szaporodhatnak. A veszettség, és egyéb fertőzések terjesztéséről nem is beszélve. Tehát a vadászat nem szórakozás. Az orvvadászok gyilkolnak szórakozásból, ami egy beteg dolog.
    Ad2: Igen, sörétet használok. Mivel ez a KÖTELEZŐ. Legalábbis hajtáson, mert az a hatékonyabb kisállatok ellen. Ha lesen vagyok, meg nem fedem fel a pozíciómat azzal, hogy kóbor macskákra lövöldözök golyós puskával. Ha ennyire nem vagytok tisztába a vadászat szabályaival, ne is jártassátok a szátokat.
    Ad3: Ez egy tesztféle akart lenni. Kíváncsi voltam, hogy hány érzékeny emo tini jár a topikba :D meglett a hatása. Egyébként, nézd, értelmes hangvételben is leírhattad volna véleményedet, mint én.
    On, priviben jöhetsz a kérdéseiddel a vadászattal kapcsolatban.