• Fbn Lx
    Én igen.
    És ha egy 50 éves (ez mondjuk eléggé túlzás, hogy az ma már tata, de ahogy gondolod...) egy 18 éves lánnyal van együtt, akkor egészségére...
    Szerintem nem mondok nagy titkot azzal, hogy a férfi legyen akár 18, akár 30, akár 75 éves, bizony egy 14 fölötti, kifejlett idomokkal, nőies testtel rendelkező lány mindenképp szexuális izgalomba fogja hozni, ez természetes.
    Ahogy nem hiszem el, hogy egy egészséges 60 éves asszonynak ne jönne be egy 20 éves, fiatalos, izmos, férfias test! Ez szintén természetes.

Pedofíliává teszi a szexualitás kiélését a dolog rendellenes mivolta, úgy érzem, sokan nincsenek tisztában a pedofília fogalmával. Ez annyit jelent, hogy mondjuk az illető férfi egy gyerekes testű, gyerekes arcú, gyerekesen aránytalan testfelépítésű (ugye a feje kicsi korában még nagyobb az embernek) kislány iránt szexuális vágyat érez. Pusztán helytelen agyműködés az egész. A pedofília betegség, ezek az emberek viszont már NEM izgulnak a melles, fejlett testű, nőies lánykákra. Legyen az illető pedofil bácsi akár 25, akár 60 éves, egy 13-nál idősebb lány már nem fogja felizgatni, tekintve, hogy manapság nagyon korán érnek a lányok.
    Ebből eléggé nyilvánvalóan következik, hogy akit kortól függetlenül a fejlett testű lányok izgatnak, elvből nem lehet pedofil.

Szóval remélem már mindenkinek van halvány rálátása a pedofília fogalmára, mert ezt minden alkalommal el kell mondani.
    Innentől már csak etikai súlya van a kérdésnek, hogy szerintem etikus-e, ha egy 50 éves férfi egy 18 éves lánnyal van.
    Miért ne - ha ott szeretet, egyetértés és összhang van, ugyanannyira etikus, mintha 1, 5, vagy 10 év lenne közöttük. Mindenképp etikusabb, mint egy szexualitásának tág korlátokat szabó lányka.