• Darukezelő
    Te most akkor elítéled a német embereket, mert 1945-ig volt nekik egy Hitlerük, és innentől fogva minden német egy náci. Szépen tudsz általánosítani, abból a generációból szerintem eléggé kevés ember él már, aki konkrétan náci lehetett. Vagy netán van valami konkrét jel, ami arra utal, hogy minden német egy náci? Mindegy, nem akarok ebbe bele menni, csak fura hogy így minden dolog nélkül ráhúzol valamit egy komplett nemzetre. Akkor ennyi erővel a mai napig komcsik vagyunk (mert mi nálunk meg kommunizmus volt), pedig nem. (Ebbe sem akarok belemenni, nem érdekel milyen a politikai helyzet Magyarországon, mielőtt még valaki nekem esne, hogy márpedig a mai kormány......) Ne értsd félre, nem baszogatni akarlak, meg kioktatni, csak nem tartom jó gondolkozásnak, hogy egy 60+ évvel ezelőtti dolgot akarunk ráhúzni valakire. Biztos vannak olyan németek, meg német fiatalok, akik most is kőkemény nácinak tartják magukat, de szerintem elenyésző ez a mennyiség. Én nem tartom őket náciknak, eléggé egy precíz nép ha csak a technológiájukat nézzük meg, és azt ahol most tartanak.

Na mindegy, béke