Hát ahány ember annyi féle. Nekem a volt főnököm lakott tömbházban,de mindig jól megmosolyogtam,amikor a bringáját gyömöszölte a külön kis "ketrecébe" ami valamiféle raktárt,padlást,meg kamrát helyettesít a panelosoknak. A kocsiját az évek alatt többször meghúzták a nyilvános parkolóban,majd a külön a "ház részére" kialakított parkolóban is. Ezen kívül az embernek csak a 4 fal közt van magánszférája,amit én nem bírnék ki.
Ehhez képest egy kertes házban van hely a bringádnak,de még az autódnak is. Az autót takaríthatod úgy,hogy senki nem lát,nem szól bele,kertészkedhetsz (bár ezt nem mindenki szereti,de én nagy kaktusz gyűjtő vagyok,el sem férnék egy panelban)vagy nyáron kifeküdhetsz a kertbe/udvarba napozni,olvasni stb... egy jó társasággal mi szinte hetente grilleztünk,iszogattunk a kertben. Kevés lenne a hely felsorolni,hogy számomra mennyi előnyt jelent egy kertes ház a panellal szemben.
Ui.: a főnököm mindig győzködött,hogy jobb a tömbház,de közel egy éve vett egy családi házat Dunaharasztiban. Most már semmiért nem cserélné vissza. Főleg hosszútávon. Egy gyereket 4 fal közt nem tudnék felnevelni.