-
Baszdmegrundi, hogy te mekkora egy képmutató kis aljas kötekedőgép vagy. Most megtaláltad Mike-ot pajtásként, aztán jól kiegészítitek egymást. Mondjuk Mike-kal nincs bajom, annyi vele a gond, hogy szereti félreérteni amit mondanak neki, és olykor szélsőségekben gondolkozik, de végülis a véleménye általában korrekt, csak maga a reakció nem feltétlen, mert a másik sem úgy szánta, mint ahogy ő leszűri. De te baszki egy külön kategória vagy. Ez meg nókomment:
"Komolyan a fórumozók fele vmi pszichopata vagy mi?Ez vmi elképesztő,a gyerek verve jó,máskor meg népírtást rendeznének...."
Érdekes hallani ilyet a te szádból. Szerintem te vagy itt az egyetlen, aki közel állna egy népírtáshoz. Meg az is érdekes, hogy sem Fbn sem Molni nem mondott olyat, mint amin ti leálltatok. Senki sem mondta, hogy szét kell verni a gyereket, azt mondták, hogy amikor feszíti a húrt, akkor kell egy határozott lépés, amivel eltántorítják az ilyen viselkedésmódtól. Nem az mondták, hogy állandó jelleggel szét kell verni a gyereket, azt mondták hogy NÉHA, RITKÁN, IDŐNKÉNT kell alkalmazni. Tudod ha megfelelő eseményhez van időzítve, akkor 1-2 alkalomtól eltekintve megtanulja a kölök, hogy nem szabad, esetleg még fel is fogja, hogy jogosan kapta, aztán többet nem kell sort keríteni rá. Az amúgy meg el sem hangzott, hogy egy nagy pofon, vagy csak egy kisebb seggberúgásról van szó. Érted, engem apám vert mint a szart állandó jelleggel, elhiheted, hogy nem ezt tartom a legjobb nevelési módnak, de bizony amikor anyám lekent nekem egyet nagy ritkán, akkor tudtam hogy jogos volt és bizony elgondolkoztam, hogy ilyet nem kéne. Senki sem arról beszél, hogy szét kell verni a gyereket, csak amikor már az erélyes rászólás sem segít, akkor nem árt valahogy leállítani a kölköt. Én környezetemben is ez a mai fiatal generáció szinet már degenerált. Lehet mondani, hogy változnak az idők, meg régen is volt ilyen, de amikor a téren kb. disznóölő késsel mászkál egy 13 éves az azért már eléggé szélsőség. De hogy ne menjünk el ennyire: az összes ismerősömnél, ahol a szülő inkább türelemmel és kommunikációval próbálta megoldani a problémát az összes kölök szarik az egészre, nincs tisztelete senki iránt. Én is hiszem, hogy a kommunikáció a kulcs, de néha azért meg kell mutatni, hogy ki az, akinek meg kell felelni a többiek irányába, és ki az, aki megmondhatja, hogy milyen elvárásai vannak. És ha a gyereknek nincs tapasztalata, az jön le neki, hogy csak dumál, dumál, dumál, de szarik az egészre, csak egy kötelező procedúrának tartja, akkor nem árt egyszer-kétszer helyretenni a fejét. Senki sem arról beszél, hogy félelemben, erőszakban kell tartani a kölköt, de amikor valami brutál dolgot csinál, nagyon ritkán egy pofon igenis nevelő hatású tud lenni.