szerintük lehet, látom sok emberen, hogy próbálkoznak, aztán múltkor velem jött az ismerős is, akit láttam, hogy a buszra vár, 8 db tescos szatyorral, beemelni alig tudta őket a kocsiba.
#49304: gondolom suli miatt, most akkor megkérdezem, hátha rosszul értem. Tehát akkor adott egy 80as albi, 3 szobával, 3 lakóval, és mindez összesen 35 ezer forintért? Akkor én valami nagyon szar helyen lakok, mert ahova most költözök, pontosan nem tudom mekkora, 1 nagy+1 kis szoba, fürdő, konyha, s nem összkomfort, elhiheted (minek is mikor már kevesebbet leszek lenn talán), és itt csak a bérleti díj 50 ezer, ráadásul Veszprémben, nem drága hely albi szempontból, nem is a város csont közepe. De mások árait is tudom, és azok sem ilyenek.
Előző albim, város tök közepe, új építésű, de cserében pici, 1,5 szobakonyhás, havi 40ezer+25ezer rezsi. És az volt talán 30nm. Na mivel ezt látom, nem tudsz meggyőzni az ellentettjéről. Az, hogy neked ez sikerült, az grat. Ha meg az a 35k per fő, akkor nincs mit mondani, az közel sem kevés, ha az eddigi keresetekkel számolunk.