xxxpaulxxx#46800
Kifejezetten utálom őket, mert:
Ezt is csak divatból csinálják, mint mindent... ez az egész történet nem ezekről a hülye fasszopó magyar "neonácikról" szólt, akiknek a fejüket a jó édes anyukájuk borotválja, mert ő fél, hogy megvágja magát (van ilyen haverom... 13 éves... de skinheadnek tartja magát)
Más: múltkor láttam egy koncerten... 2 szkinyó üvöltötte egymás fejére a sig heilt közben ugye a jobb kezüket fel-fel tartották... ezt úgy legalább 5ször... majd megölelték egymás meg puszilgatták egymás búráját... végülis igaz... ez a tisztelet... 2 szót elüvöltesz párszor hangosan és te vagy a legnagyobb király... a többi meg fél tőled, mert azt hiszik kemény vagy...
De hogy miért utálom őket már másfél éve úgy igazán???
Kopasz vagyok... borotváltan... mert régen hosszú volt a hajam, majd elkezdett ritkulni... nem éreztem utána jól magam rövid hajjal, mivel hülyén állt... volt amikor sapkát is hordtam meg hasonlók... utána elkezdtem egyre kisebbre vágatni aztán 0ás gép... majd egyszer nem volt nálam a gép és borotvával kezelem azóta is 3-4 naponta... és totálisan jól érzem magam, megnőtt azóta az önbizalmam illetve mindenki mondja milyen jól áll...
de amikor a hülye tudtatlan balfasz emberek undorral és megvetéssel néznek rád, hogy hoooo te is biztos szkinyó vagy... (volt már nem egy ilyen megjegyzés az ismerőseim közül... halálosan komolyan gondolták) nos akkor nagyokat tudok mosolyogni:D:D:D