• Fbn Lx
    na akkor az én 'zenetörténetem', a megvilágosodásig. -.-

én 1-3.-ig a jókis '90s popzenét hallgattam, Hip Hop boyz, bestiák, ámokfutók, 4Fclub :DD
    4-5.-ig jött a diszkózene-korszak,
    6.-ban meg fekafan lettem, eminemes pólóban :D
    7-ben olyan semilyen, majd 8.-ban kezdtem el a populárisabb rockzenéket hallgatni, tankcsapda, nightwish meg hasonlók.
    9.-ben már mindenféle metál jött, legyen bármilyen noname, akkor kezdtem el hajat növeszteni,
    10.-re lettem igazán igénytelen kinézetű hosszúhajú rokker. Pain of Salvation, Opeth, Children of Bodom, Iced Earth meg hasonlók, ezek mentek :D
    év végére kezdett bejönni a punkzene, és vágattam le a hajam, majd
    11.-re már amcsi punkzene, emocore, egy kis magyar punk, meg bejött mellé az elektronikus zene (psychedelic trance, DnB leginkább) plusz még rap meg magyar underground hiphop fellángolások is voltak [legkevésbé válogatós korszak]
    12.-re mindezek mellé bejött még a reggae és a ska punk is, és eljutottam odáig, hogy stílusfüggetlenedtem :D
    'mindegy csak jó legyen - szint'
    de azért ha választani kellene, manapság is a lájtos amcsipunk az talán, amit mind közül a legtöbbet hallgatok (Rise Against, Amber Pacific, The All-American Rejects, stb.). De azért a keleti zenéket is szeretem :p Yoshida Brothers-t, Chinese Traditional Orchestra-t is szoktam hallgatni :D