Fel lett lőve az új admin menü és még pár dolog. Mondhatni eljött az update ideje. Bizonyos téren eléggé új alapokra lett helyezve az egész. Szóval mostantól akár itt, a szavazásnál is lehetnek bugok, de azért igyekeztem tesztelni. Ha valaki lát valamit, akkor szóljon, írjon nekem privátot, vagy ide írja be kommentnek. Működik mostmár a kérdés ötletek dolog is, megcsináltam, hogy egy kattintással el lehessen fogadni, szóval tényleg használjátok bátran, és lehet másnap már a Ti ötletetek lesz kirakva. Mostantól elsődlegesen onnan vesszük az ötleteket, ha ott találunk valami jót, akkor az be is kerül. Ne feledjétek, lehet szavazni az öletelekre. Ha valami nagyon népszerű, mert sokan akarják, akkor tuti be fog kerülni. A következő lépés, hogy új oldalt kap az archív részleg, ott is lesznek szűrők, kereső, szóval fejlődni fogunk. A szavazás marad utoljára, látványban is megújul, és talán kaptok új fícsőröket is. Még nem tudom mennyi értelme van megcsinálni a többlehetőséges szavazást, de ha lesz rá igény, akkor azt is beépítem.