Most olvastam végig a hozzászólásokat,és soha nem értette,mint ahogy most sem,hogy feltételezheti valaki,hogy az egész univerzumban CSAK itt van élet. Ennyire ne legyünk már földhözragadtak. A főnököm volt ilyen,csak azt hiszi el,mait lát. Na de bazzeg,ha még nem látott kacsacsőrű emlőst,akkor az nem létezik,mert a fényképek csak montázsok???
Azt elhiszem ,hogy az UFO jelenségek nagyrészének eredete nem való,de ha feltételezzük,hogy a megszámlálhatatlan sok csillagrendszerben van rajtunk kívül élet,akkor miért ne találhatnának ránk egy sokkal fejlettebb civilizáció képviselői? És ha igen,akkor miért ne figyelhetnének minket? Miért ne tanulmányozhatnának egy nekik "őscivilizációt"?
Tipikus emberi gondolkodás: leigáztak volna minket...persze,mert ha mi akadnánk egy bolygóra,ahol a neandervölgyi emberig jutott az élet,mi biztos ezt tennénk. Tipikus...de nem kellene minden idegen életformát az emberi gondolkodáshoz hasonlatossá tenni,ameddig nem is tudunk semmit bizonyítani...
Teóriák ezrei vannak pro és kontra. Én azok mellett vagyok,akik nem tartját kizártnak az UFO észleléseket...