Nem kergettem anyucit az őrületbe, mert már akkor is felfogtam, hogy van, amire van pénz és van, amire később(se). (Igen, velünk még megbeszélték a dolgokat a szülők)
Mondjuk amikor én 5 éves voltam, akkor még nem volt ez a nagy fogyasztói mánia, a tévében akkor még leginkább a monoszkóp ment. :)
Ha valamilyen termékből több fajta van a piacon, akkor utánanézek és nem az a nagy színes kép irányítja az agyam.
A pozitív visszajelzést is szokták marketingnek minősíteni, de ez csak szöveg, mert a terméket megvásárló emberek véleményét már egyáltalán nem tudják befolyásolni, ott már csak a tapasztalat beszél és hiába a milliós reklámhadjárat, ha szar a cucc.
Kiabálhatja a TV, hogy "Vedd meg ezt és te leszel a sztár!", ha mindenki elkezd röhögni rajta.
Az ár meg nem mérvadó, valamikor a drágább a szarabb és van, amikor az olcsóbb valóban megéri. (Igen, utánanéz)
Ami az agyonreklámozott termékeket illeti: messzire el kell kerülni őket! :)
Azt nem mondom, hogy mindenki immúnis rá, de a marketing egyáltalán nem az a csodaszer(főleg a beleölt pénzeket tekintve nem), mint amennyire az ebből élők bizonygatják.