• Dick Riddick
    (Ez a válasz a #34481-re is megy.)
    Végtelenül naív hozzáállás a tiétek. Ezt ti mégis hogyan képzelitek? Ha nem megy el valaki szavazni, akkor már egyből fogja is be a pofáját?
    Tudjátok amíg valaki fizeti az adót és a járulékokat, egy ország teljes jógú polgára, addig bármikor, bárhol kinyilváníthatja a véleményét. Akár pozitív, akár negatív.
    Valószínűleg én sem fogok a szavazással elvesztegetni egy percet sem az életemből, egészen addig amíg nem látom értelmét. Az MSZP-t ki nem állhatom, a FIDESZ is már megmutatta mire képes, az SZDSZ, MDF szót sem érdemel, mégis kire szavazzak, a szélsőjobbra?
    Érdemes lenne a szavazócédulán hagyni egy helyet az egyéni véleménynek, ahol esetleg arra szavazhatnék hogy a jelenlegi pártok egyikének sem szavazok bizalmat négy évre. Mert 25 éve ugyanazok az arcok adják át egymásnak a stafétabotot, ugyanazok az emberek ülnek a parlamentben, és ugyanúgy elfolynak a közpénzek mint régen. Egy világválság kellős közepén a vezető pártok ugyanúgy betartanak egymásnak mint előtte.
    Ez nekem nem tetszik, és úgy látom rajtam kívül még pár millió magyarnak szintén nem.