-
nos, mi kb 4-5 évet éltünk Pesten a XIII. kerületben mikor megszülettem, de nem sok emlék maradt onnan. óvodai emlékek, lakásunkról, környékünkről pár emlék, kb ennyi. aztán azóta itt élünk a III. kerületben, szeretek itt lakni, nyugis, vannak zöld területek bőséggel. nem olyan zsúfolt, bár azért a forgalmasabb főutak nem mentesek a dugóktól itt sem. Szentendrei, Bécsi, Vörösvári, stb. az elmúlt 16-17 évben senki sem kötött belém, szóval ilyen szempontból eléggé kultúrált hely. vannak zűrösebb környékek, pl. Békásmegyert nagyon lehúzzák, hogy ott vigyázni kell, stb, de eddig mindig élve jöttem haza onnan, szóval nem tudom melyik részére mondják, hogy zűrös. lehet csak az ott lakó fiatalok szeretnék azzá tenni, vagy húzzák le valamiért, nem tudom. nekem Buda sokkal jobban bejön, mint Pest. Budán sokkal több a zöld terület, ha a Moszkva téren járok, akkor is pikk pakk fel tudok menni a János-hegyre, ha itt vagyok a III. kerületben, akkor is szinte egy lépés a Hármashatárhegy, szóval sokkal több az olyan hely, ahova félre tudok vonulni. bár nem szoktam nagyon, de sokkal jobb az a tudat, meg látvány, hogy kinézek, és hegyet látok. :) Pestet nem szeretem, oda tényleg csak akkor megyek, amikor muszáj, amikor ott van találkozó valakivel, amikor ott van dolgom. de alapvetően nem megyek Pestre, mindent letudok bonyolítani itt Budán. barátok, haverok is itt laknak Budán, ők is ilyesmi véleményen vannak. szórakozóhelyek tekintetében nagyon nem vagyok informált, nem nagyon járok ilyen helyekre. barátokkal néha beülünk valahova meginni pár sört, biliárdozni egyet, vagy enni valamit. Budapest valahol jó is meg rossz is. jó, mert minden közel van, nem áll fent az a probléma, hogy át kell mennem egy másik városba vagy faluba, mint vidéken, mert nincs az amit keresek. rossz, mert nagyon zsúfolt, nem nagyon figyelek egymásra az emberek, mindenki rohan. az hogy most van-e kisebbség vagy nincs...hol nincsen? lassan ezt a kérdést lehet inkább feltenni. a Pesti keményebb környékeken nem járok, itt Budán meg nem annyira vészes még. van itt is, de nem olyan vészes, mint Pesten. elköltözni innen nem tudom, hogy szeretnék-e. nagyon ideszoktam már, esetleg itt a környéken valahova egy kisebb városba, Solymár pl, vagy Üröm, nem tudom. de nagyon messze nem akarok menni, legszívesebben itt maradnék a III. kerületben.