• DJ Skyline
    így van.

nem véletlenül lett kikapcsolva most a beküldések lehetősége. köszönjétek azoknak a kisiskolásoknak, akik mostanság rendszeresen szétbarmolják az oldalt. és egy jó darabig nem lesz most visszakapcsolva, mert:
    1. kb 160 kérdés van még hátra, egy kicsit fogyjanak most belőle
    2. majdnem 310 elutasított kérdés van, ez nagyon sok.

három dolog a hülye kérdésekhez:
    1. minden bekerülm ami ellett fogadva
    2. a kedves közösség juttatja be az ilyen kérdéseket igazából a sok szavazattal. :) tehát ha valaki azt mondja, hogy gyökér kérdés van most, akkor lehet éppen 50-60 embert gyökerezett le, mert ők támogatták az adott kérdést, ők is gyökerek lennének akkor? :)
    3. általában az ilyen tingli tangli kérdések végeznek a Teljes toplista első oldalán, példa: "Hogy szoktál gépezni?" 300 szavazat, "Legalizálnád a különféle drogokat?" 262 szavazat. pedig a drogos kérdés komolyabb szerintem, mint az, hogy milyen pózban gépezel. sokszor a topa kérdésekre jön a legtöbb szavazat, azokon mennek a nagy beszélgetések.

szóval néha a hülye kérdésekre vevők az emberek, nem feltétlenül lesz a komolyabb kérdésnél nagyobb beszélgetés, több szavazat. jó mondjuk én sem tudom mit lehet erről a mai kérdésről beszélni, de mint mondtam, idő után minden elfogadott kérdés bekerül, szóval mindegy, hogy ma kerül be, vagy 2 hét múlva. és kilehet bírni szerintem, valamikor nekem sincs ínyemre sok kérdés, pl én nem szeretem a nagyon komoly, elvont kérdéseket, meg a vita témákat ahol már nyílnak a bicskák, vagy 2 félre szakadnak a topikba írók. és egy időben sok ilyen kérdés jött, szóval nem olyan könnyű olyan kérdést találni, ami nem elvont, de nem is egy im.net-es közvéleménykutatásra hajaz. de idővel be fog kerülni a Tent City-s, és a Milyen színű a hajad? kérdés is. :)) csak hogy legyen példa a két végletből.