• Darukezelő
    Ha nincs miből, akkor szerinted mit tudok tenni? Ha te nem tudsz valamit megvenni, akkor mit csinálsz? Más az, ha egy Ray-Ban szemüvegre nincs pénzed, és más az, ha a saját gyerekednek nem tudod megvenni a gyógyszereit, vagy fizetni azt amit kell. Az egyik a saját érdekeidet szolgálja, a másik meg a gyerekednek segítene. Melyik a nagyobb szenvedés a gyereknek? Ha elvetetik, vagy ha megszületett, és vergődik mint egy partra vetett hal. Lehet mondani miért vállalok gyereket, na de én meg fogjam fel úgy, hogy úgyis rendellenességgel fog születni, minek vágjunk bele? Más megvenni egy babakocsit, ami egy egyszeri beruházás, és más havonta venni a gyógyszereket, vagy a kórházi ellátást, vagy ami a betegségével jár. Ja, és mielőtt minősítesz innen bárkit is, szerintem olvasd el, hogy mit írt, és utánna magyarázd a Dredd bírói ítéleteidet. :)

"akkor védekezzetek a terhesség ellen, van számos megoldás" válasz arra, hogy "nem tudnék pl anyagilag finanszírozni egy rendellenességgel született gyereket" Aha értem, legalábbis érteném akkor, ha azt írtam volna, hogy "nem tudnék anyagilag finanszírozni egy gyereket" Azért különbség van beteg és egészséges gyerek között.

De nem baj, úgyis belekötsz ebbe is, rámhúzol megint mindenféle lepedőt a szar apaság mellé, mondjad csak. :)