• Solt
    "Az, hogy 50% akar az nem jelenti azt, hogy 50% tud. Hány ember képzeli el maga mellett mondjuk Claudia Schiffert és hánynak sikerült?"

Morálisan nem elég ez neked? Mit akarsz még? Milyen eredményt akarsz elérni olyan fiatalsággal, aki örökre külföldre vágyik?

"Az íreknél milyen népvándorlás is volt a XIX. században? Az hiszem az ír büszkeséget nem kell bemutatni. Akkor hol a gond. Elvekből nem lehet megélni és jóllakni. Az idealistáktól a falnak tudok menni."

És akkor mi van? Nálunk nem volt 56 után? Vagy nem volt elég Trianon? Nem vándoroltak, "vitték" őket! Van büszkeségünk? Pontosan, hogy csak elvek mentén lehet élni... az adhat egy keret rendszert, egy alapot, különben az a káosz van, amit most megélünk mi is! Menj a falnak nyugodtan, hátha helyre billennél! Nem vagyok idealista... van a világnak, és az életnek egy működési rendje... ez pedig nem az EGOISTA, önző tömeg emberről szól... meg lehet nézni hva visz ez a szemlélet...

"1. Ez őt nem hatja meg.

2. Viszont téged meg igenis meg fog, ha nem lesz pénzed semmire."

Hát már hogyne hatná meg? A termelő robotokat ( nép ) nem tudja leváltani a külföldi tőke, és lobbi... viszont azt akinél a kormány van igen, és meg is tenné, mivel őket csak és kizárólag a pénz motiválja! Leszarják az elvtársakat... addig kellenek, amíg hasznosak...

"1. Higgadtan? Ahhoz már kicsit késő van.

2. Pontosan tudjuk, hogy mi vezett ide. 4 évig nem csináltunk semmit. Rémlik?"

Biztos, hogy ezekkel engem akarsz győzködni? :D Próbálj meg ne két véglet alapján gondolkozni! Mint lentebb kifejtettem, ha rajtam múlna, pártok sem lennének, nem, hogy ezek...

Igen, higgadtan! A káosz majd ráér akkor, ha összefogtunk, és nem fideszes meg mszp-s alapján ítéljük meg a másik magyart!

"Eszük ágában sincs. Esetelg a rád támadó oroszlánnal is haverkod és megbeszéled, vagy esetleg fejbelövöd?"

Más az önvédelem, és más az amikor a vélt, vagy valós igazságunk alapján más felett pálcát törünk! Ha rám támad fejbe lövöm, de amíg egy csepp esély is van rá, hogy menthető, addig meg kell próbálni...

"Azt majd az idő eldönti. Az evolúció meg teszi a dolgát. A gyenge elbukik az erős él."

Akkor ezen az egy mondatodon rágódj egy kicsit! Hogy lehetünk erősek, hogy élhetünk túl? Ha fele lelép, a másik felével meg marjuk egymást, vagy, ha összefogunk?