• Solt
    "Nekem meg az ilyen hasonlatoktól megy fel az agyvizem. Szép dolgok az elvek. Olyam mint, a fing. Tartod amíg bírod. Az egész természet és világegytem úgy tűnik, hogy az energiaminimumra való törekvésen alapul. Miért maradjak itt és küzdjek a nagy semmiért gyakorlatilag 0 eséllyel?"

Mert a gőg elborítja az okos kis buksidat! Nem véletlen az a 4 felkiáltó jel! Szerinted a Don kanyarban megkérdezték ezt? Vagy mondjuk azok a Pumák, akik tudták, hogy a halálba mennek!? Vannak pillanatok a történelemben, amikor nem az egyén érdeke a mérvadó! Ezt valaki vagy érzi, érti, vagy nem... aki nem, az már a modern kor terméke... vég terméke!

"A jelen állás szerint 10 év múlva lehet, hogy fegyverrel kell magamat megvédeni istentudja kitől. Neked ez kell? Maradj? Halottál már a szabad akarat nevű dolgról?"

Gondolod máshol biztonságban leszel? Elgondolkoztál már azon, hogy miért születtél pont ide pont most?

Szabad akarat? Azt nevezed Te szabad akaratnak, hogy, ha valami baj van, akkor odébb állunk?

Nem csak követelőzni kell és számon kérni! Kötelessége is van az embernek...

"Ha meg már ruhás hasonlat. Ez a ruha, ha sosem volt rajtam, akkor nem vetek le semmit."

Ezért pedig nemes egyszerűséggel szégyelld magad! Ezt tanítják az egyetemen? Tényleg ennyit jelent a hazád? Sose érezted ezt az otthonodnak?