• BlackShadow
    hát ugy 95% -ban mindenki beszél angolul.. még az idős mami is. aki meg nem az kézzel lábbal mutogat, ha kell :) iszonyatosan közvetlenek is.. kétszer voltunk a szállás melletti bárban, mind a 2x csak úgy odajött egy emberke (egyszer egy korunkbeli finn csaj, másodszor meg egy 50 éves fószer), h nincs kedve még hazamenni, gondolta benéz és beszélget..
    finneknek annyit mondassz, h magyar vagy máris imádnak és jönnek a finnugor témával :) Ahogy olvastam átlagban minden második finnek van nyaralója szal elvannak mint a befőtt.. jó hely :)

#29937:
    ezt meg nem hagyhatom szó nélkül.
    Gondolkozz!
    én álláspontom: EGY életem van, és azért most NEM maradok egy olyan helyen, ahol vért kell hugyoznom, és folyamatos atrocitások érnek, és még a majdani a családomat se fogom tudni eltartani. Épeszű ember nem tesz ilyet.. mindig a legjobbat szeretné nyújtani a szeretteinek, nem pedig, h nesze itt ez a kis földrajzi terület, szenvedj me az jo, és akkor a halálos ágyadon elmondhatod magadról, h egész életedben kitartottál az országod mellett, de boldog NEM voltál (kinek nem inge..)
    jelenleg diplomámért küzdök, utána itthon maradok dolgozni.. ha nem látom a biztos jövőmet, gondolkodás nélkül pápá